Webshop » Tracking&Beveiliging » Lock Alarm & Bluetooth sloten » Lock Alarm Mini

Lock Alarm Mini

L005969 Lock Alarm Mini
L005969 Lock Alarm MiniL005969 Lock Alarm Mini

€ 23,00 € 18,00 inclusief BTW

Uitverkocht

Lock Alarm Mini met sirene

Highlights & details
Ommantelde kabel ter voorkoming van krassen
100 decibel sirene
Bewegingssensor

Beschrijving

De Lock Alarm Mini is het kleinste en handigste slot uit de Lock Alarm product-serie, speciaal ontwikkeld voor de reiziger. Dit unieke kabelslot is zeer breed toepasbaar, uiterst handzaam, lichtgewicht (slechts 100g!) en dus heel makkelijk overal mee naar toe te nemen. Het past in uw jaszak, handtas, reistas enzovoort.

De 'Mini' is te gebruiken om de meest uiteenlopende zaken te beveiligen: uw tas, koffer, jas, skates, skateboard, eigenlijk alles waar u de kabel (lengte 60 cm) doorheen kunt halen.

Zodra de kabel wordt verbroken of het slot wordt beschadigd gaat een oorverdovend alarm af met een sterkte van 100 dB (vergelijkbaar met het geluid van een F16 straaljager op 300m hoogte).
Bovendien kunt u, naar keuze, de ingebouwde bewegingssensor activeren. Als u de bewegingssensor hebt geactiveerd zal het alarm ook afgaan, zodra het slot bewogen wordt!

De Lock Alarm Mini is uitgerust met een cijferslot, dat op de eigen gewenste code kan worden ingesteld. Hierdoor is er dus geen gedoe nodig met sleutels.

Uitvoering

Geschikt voor binnen en buiten
Batterijvak beveiligd

Omvang levering

Lock Alarm Mini
Laptopslot

*Batterij wordt niet meegeleverd.

Technische specificaties

Kabellengte: 60cm
Sirene: 100 dB
Voeding: 4 x LR44 (1,5V)
Weerbestendig: ja
Gewicht: 100gram