HomeWebshopInfoContactGastenboekDownloadsOver Ons

Webshop » Brandbeveiliging » Gasdetectie » Alpha GS811 koolmonoxide detector

Alpha GS811 koolmonoxide detector

BMGS811 Alpha GS811 koolmonoxide detector

€ 45,00 € 39,00

Uitverkocht

Koolmonoxide detector ALPHA GS811-Siterwell


Highlights & details

Deze CO-melder is ontworpen om koolmonoxidegas te detecteren van elke verbrandingsbron (het is niet ontworpen om rook, vuur of ander gas te detecteren).

Kenmerken

De statusindicator (groene led) geeft de werkstatus van het CO-alarm aan; de alarmindicator geeft de alarm- of waarschuwingsstatus van het CO-alarm aan. Test / Reset-knop: wordt gebruikt om de units elektronisch te testen en om de unit te resetten tijdens een alarmerende storing : Wanneer het alarm een gevaarlijk CO-niveau detecteert, geeft het apparaat een luid alarmpatroon af.
Het alarmsignaalpatroon bestaat uit 4 snelle piepjes gevolgd door 5 seconden stilte. Deze cyclus herhaalt zich zolang er een gevaarlijke CO-toestand bestaat.
De rode LED knippert hetzelfde patroon. Na de eerste 4 minuten van het alarmsignaal verandert de stilteperiode van 5 seconden in 60 seconden. Dit signaal moet worden herhaald totdat het alarm wordt gereset nadat CO is afgevoerd of het alarmsignaal handmatig is uitgeschakeld

Voeding

3 x 1.5V AA-batterij (inclusief batterij)

Technische Data

Gevoeligheidsinstelling: Voldoet aan UL2034-standaard: 70PPM-alarm binnen 60-240 minuten, 150PPM-alarm binnen 10 tot 50 minuten, 400PPM-alarm binnen 4 tot 15 minuten. Sensortype: elektrochemisch. Levensduur van het product: 7 jaar na de eerste keer opstarten Bedrijfstoestand: 4,4-37,8, 10-95% R.V. niet condenserend. Alarm geluid: ≥85dB op 3 meter Groote: 10,5 cm x 3 cm ca.

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be

Heeft u een vraag?