Webshop » Videofonie » Videofonie Kit Kleur draadloos Panasonic VL-SWD501EX

Videofonie Kit Kleur draadloos Panasonic VL-SWD501EX

V009130 Videofonie Kit Kleur draadloos Panasonic VL-SWD501EX
V009130 Videofonie Kit Kleur draadloos Panasonic VL-SWD501EXV009130 Videofonie Kit Kleur draadloos Panasonic VL-SWD501EX

€ 879,00 € 720,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 9

Aantal  
GRATIS verzending.


Videofonieset Panasonic VL-SWD501EX 2 draads


In dit nieuwe draadloze systeem zijn de modernste technieken toegepast. Het Panasonic VL-SWD501EX systeem is gemakkelijk te installeren en kan worden uitgebreid. Zodra er een bezoeker aanbelt op het camera deurbel paneel verschijnt het beeld van de bezoeker direct op de 5 inch hoofdmonitor en op de draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset. Bent u op het moment van aanbellen niet thuis, geen probleem, u kunt de opgenomen beelden van de bezoekers terug zien in het geheugen van de hoofdmonitor. Als er wordt aangebeld neemt het systeem automatisch beelden op van de bezoeker. Deze beelden kunnen worden teruggekeken vanaf de Panasonic hoofdmonitor of vanaf elke PC met een SD card slot. Ook zonder SD-kaart beschikt het interne geheugen van de Panasonic hoofmonitor over voldoende ruimte om beelden te registreren.

Highlights en details

• Touchscreen 5 inch hoofdmonitor slecht 21 mm dun
• Selecteren verschillende menu talen waaronder Nederlands
• Draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset
• Video geheugen met opgenomen beelden met registratie van datum en tijd van aanbellen
• Optie: DECT Repeater om draadloze afstanden te vergroten

Bekabeling Panasonic VL-SWD501EX

De  Panasonic VL-SWD501EX is gedeeltelijk draadloos. Er dient een 2-draadsverbinding te worden aangebracht vanaf het camera deurbel paneel (VL-V554EX) naar de hoofdmonitor VL-MWD501EX, de draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset VL-WD613EX communiceert volledig draadloos met de hoofdmonitor VL-MWD501EX .

Hoofdmonitor met SD card slot

De hoofdmonitor heeft een slank ontwerp die in elk interieur past. De monitor is slechts 21 mm diep en heeft een 5 inch groot scherm, waardoor elke bezoeker goed is te zien. De monitor is gemakkelijk te bedienen door het simpele design. Het systeem bevat verschillende handige functies; zo kan handmatig digitaal worden ingezoomd als de bezoeker net iets te ver weg staat. Ook heeft de monitor een SD-card slot waardoor opgenomen beelden gemakkelijk kunnen worden vertoond op een PC. Deze beelden worden automatisch opgeslagen als iemand aanbelt, zo heeft u altijd zicht wie heeft aangebeld als u niet thuis was. Deze beelden worden geordend op datum en zijn via de maandelijkse en wekelijkse kalender gemakkelijk te vinden. Via de hoofdmonitor is de deur met 1 knop te openen.

Camera deurbel paneel (buitenpost)

De buitenpost van de Panasonic VL-SWD501EX is voorzien van een groothoeklens met een openingshoek 170 graden horizontaal en 115 graden verticaal. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar en kunt u meerdere personen volledig zien. De buitenpost bevat ook een ingebouwd licht met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat het licht branden. Dit licht is ook handmatig in of uit  te schakelen vanaf de hoofdmonitor en de draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset. Op het camera deurbel paneel zijn 2 elektrische deuropeners aan te sluiten.

Draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset

De handset, die gekenmerkt wordt door zijn stijlvolle ontwerp, is eigenlijk uw mobiele monitor. Op deze handset wordt net zoals op de hoofdmonitor het beeld weergegeven als iemand aanbelt. Via de handset kunt u via het gemakkelijke menu meerdere functies raadplegen; de deur openen, licht op de buitenmonitor handmatig inschakelen, spraakvervorming inschakelen en communiceren met de hoofdmonitor, buitenmonitor en de optionele draadloze sensor camera's. De handset wordt geleverd inclusief batterijen en de oplaadvoet. Deze oplaadvoet is ook aan de muur te bevestigen.

Uitbreidings mogelijkheden

De Panasonic VL-SWD501EX is gemakkelijk uit te breiden. Er is uit te breiden tot maximaal 6 draadloze 2.2 inch draagbare monitor handsets (VL-WD613EX), 2 deurstations (VL-V554EX), 2 DECT repeaters (VL-FKD2EX) en 4 draadloze sensor camera's (VL-WD812EX). Zie onder aan deze pagina om meer informatie over de accessoires om uw systeem uit te breiden.

Omvang levering Panasonic VL-SWD501EX:

• Hoofdmonitor VL-MWD501EX
• Wand bevestiging voor hoofdmonitor
• Camera deurbel paneel VL-V554EX
• Opbouw bevestiging voor camera deurbel paneel
• Draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset VL-WD613EX
• Oplaadvoet draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset
• Voeding

Gerelateerde producten